Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Trófeák(PS3)

A Grand Theft Auto IV számos fő- és mellékküldetéssel szolgál a játékosok számára, ám ezeken felül kisebb feladatokat is teljesíthetünk, amelyeket nem a játék tart nyilván. Mind konzolon, mind PC-n különféle elérhető kihívások kaptak helyet. Míg a Live rendszerén keresztül (Xbox 360 és PC) ezeket a feladatokat Achievement-nek hívják, addig a PlayStation Network trófeáknak, azaz angolul Trophies-nak titulálja őket. Elérésük után a Live, vagy PSN azonosítónk tárolja el a hozzá tartozó kis képet, valamint - attól függően, hogy melyik rendszerről van szó - a pontszámot vagy trófeát. Ezen cikkben az összes megszerezhető achievement, illetve trófea felsorolásra kerül, valamint némi extra szöveg is a segítségetekre lesz az adott feladat teljesítéséhez szükséges információkkal.

 

Talán az Xbox 360 Live rendszerének sikerein felbuzdulva a Sony is egy hasonló közösségi szisztémát próbált létrehozni a játékosok számára, amelybe a trófeák (Trophies) is beletartoznak. A trófeák megszerzése gyakorlatilag az Xbox Live-on megismert Achievement-rendszeréhez hasonlítható. A Grand Theft Auto IV a PlayStation Network 2.40-es frissítésével kapta meg a trófeák gyűjtésének lehetőségét 2008. október 27-én. A GTA IV összesen 51 trófeával rendelkezik, ellentétben az Xbox 360-as verzió ötven Achievementjével.

GTA

Egy-egy trófea megszerzése után egy felirat tájékoztat erről a jobb felső sarokban. A kihívásokért járhat bronz, ezüst, illetve arany trófea is, és ha egy adott játékban minden trófeát összegyűjtöttél, kapsz egy platinát is. A trófeák eltárolásra kerülnek az XMB-ben található Game szekció alatt a "Trophy Collection" menüben, de a PlayStation Network profilban is megtalálhatóak lesznek. Ezek a virtuális kupák hozzájárulnak egy bizonyos szint kialakításához - az arany trófea ér a legtöbbet, a bronz pedig a legkevesebbet. Minél több trófeád van, annál magasabb lesz a PSN szinted.

Sztorivonal | Mellékküldetés | Karakter | Minijáték | Játékmenet | Multiplayer | Speciális

Sztorivonal Trófeák

Talán ezek megszerzése a legkönnyebb, hiszen egyes fő küldetések teljesítésével válnak elérhetővé, még ha nem is törekedsz a trófeák összegyűjtésére.

Ikon Leírás Trófea
Off The Boat
Ennek megszerzése a legkönnyebb az 51 trófea közül. Feladatod csupán annyi, hogy teljesítsd a "The Cousins Bellic" című küldetést, ami a legelső a játék során. Miután végigvártad, vagy elléptetted az átvezető animációkat és Roman "villájához" hajtottál - amint megkapod a Niko feletti irányítást - már meg is szerezted ezt a trófeát.
Bronz
Fed The Fish
Ezt a trófeát azáltal szerezheted meg, hogy teljesíted Roman Bellic, "Uncle Vlad" című küldetését. Miután megölted Vlad-et, a küldetés végén megjelenik a megszerzett trófea felirata a képernyőn.
Bronz
Lowest Point
Ahogy az előző trófeák, úgy ez sem igényel különösebb trükközést, vagy ügyességet, mindössze a "Roman´s Sorrow" című küldetést kell teljesítened a megszerzéséhez. A küldetés során Roman lakását és taxivállalatát felgyújtják, a Bellic unokatestvérek pedig arra kényszerülnek, hogy átköltözzenek Bohan városrészébe.
Bronz
Impossible Trinity
Ennek a trófeának a megszerzése lényegében csak a "Museum Piece" nevű küldetés nehézségén múlik, ugyanis azt a küldetést kell teljesíteni hozzá. A küldetés adója Ray Boccino.
Bronz
Gracefully Taken
Szintén egyszerű trófea, az "I´ll Take Her" című misszió teljesítése szükséges hozzá. A küldetés során el kell rabolnunk Gracie Ancelottit, Gerry McReary kérésére.
Bronz
That Special Someone
A sztorivonal vége felé elérhető "That Special Someone" című küldetést kell teljesíteni ennek a trófeának a megszerzéséhez. A misszió során el kell döntened, hogy életben hagyod-e Darko Brevic-et.
Bronz
Full Exploration
Ennek a megszerzése teljesen automatikus, hiszen akkor kapod meg, ha már minden sziget elérhető a játékban - azaz "legálisan" bejárhatod egész Liberty City-t. Alapból Broker/Dukes szigete érhető el. Bohan szigetére a "Roman´s Sorrow" küldetés után, Algonquin-ba a "Blow Your Cover" teljesítésével, míg Alderney-be a "Three Leaf Clover" című misszió elvégzésével juthatsz be, így ennek a trófeának a megszerzéséhez is az utóbbi küldetést kell teljesíteni.
Bronz
Liberty City Minute
Ha ezt a trófeát meg akarod szerezni, akkor már a játék megkezdése előtt fel kell készülnöd, ugyanis a cél, hogy a fő küldetéseket kevesebb, mint 30 óra alatt teljesítsd. Ha ez sikerült, a legutolsó küldetés után jelenik meg a trófeát igazoló felirat.

A megszerzés érdekében érdemes folyamatosan és gyorsan teljesíteni a missziókat, az egyéb feladatokat pedig a játék végére hagyni. Ha elrontasz egy küldetést, játékbeli időt spórolhatsz meg azzal, hogy betöltöd az előző mentést. A játékban eltöltött idő a menüben lévő Stats menüpontban tekinthető meg.
Arany
You Won!
Az összes fő küldetést teljesítened kell ehhez a trófeához. A legutolsó misszió után kapod meg, ami lehet "A Revenger´s Tragedy" (Deal) vagy az "Out of Commission" (Revenge), a játékos döntésétől függően.
Ezüst

Mellékküldetés Trófeák

Mint ahogy a cikk elején említésre került, a játékban a sztori fő küldetései mellett természetesen több mellékküldetés és egyéb feladat teljesítésére is lehetőségünk van, amikért nem csak pénzt vagy egyéb más jutalmakat kaphatunk, de némelyikükért trófea is jár.

Ikon Leírás Trófea
No More Strangers
Ennél csupán annyi a dolgod, hogy találkozz az összes speciális karakterrel egész Liberty City-ben. A radar kis kék emberkékkel jelzi őket, és mindegyik küldetéseket ad számodra. Mivel néhány személy a sztori során meghalhat, csak a következőkkel kell találkoznod: Brian Meech, Badman, Mel, Ilyena Faustin, Hossan Ramzy, Sara, Pathos, Jeff, Marnie Allen, Eddie Low, Gracie Ancelotti.
Bronz

Courier Service
Teljesítsd Little Jacob 10 drogszállítós küldetését, amelyeket a mobiltelefonod segítségével vállalhatsz el. Ezek során véletlenszerű helyekre kell szállítanod egy-egy autót időkorlát mellett. A trófeát a tizedik szállítás után kapod meg.

Bronz
Order Fulfilled
Szállítsd le mind a 10 járművet, amelyeket Brucie emailben kér. Az autólopások véletlenszerű sorrendben következnek. A tizedik jármű leszállítása után kapod meg a trófeát.
Bronz
Manhunt
Szerezz egy rendőrautót, és a beépített komputer segítségével öld meg mind a 30 körözött bűnözőt, akiket a "Most Wanted" menüpont alatt találsz. Mindhárom fő szigeten (Broker/Dukes, Algonquin, Alderney) 10-10 bűnözőt kell felkeresned és megölnöd, a trófeát pedig a harmincadik megölése után kapod meg.
Bronz
You Got The Message
Ez sem túl nehéz feladat, csupán le kell szállítanod azt a 30 járművet, amelyet Stevie kér SMS-ben. A járműveket Bohan-be kell vinned az ottani garázsba, amit a radar is jelöl.
Bronz
Cleaned The Main Streets
Szintén a rendőrségi adatbázisra lesz szükséged ennek a teljesítéséhez. Szerezz egy rendőrautót, és a "Current Crimes" menüpont segítségével végezz el 20 bűnüldözős küldetést, a trófea pedig a huszadik után válik elérhetővé.
Bronz
Assassin´s Greed
Alderney szigetén egy nyilvános telefonnál összesen 9 bérgyilkos küldetést vállalhatsz el egy "The Fixer" álnevű embertől. A küldetéssorozat a "Truck Hustle" című misszió után válik elérhetővé, a trófeát pedig a kilencedik bérgyilkosság után kapod meg.
Bronz
Genetically Superior
Brucie a "No. 1" című misszió után ajánl versenyeket, amelyeket a telefonon keresztül kezdhetünk el. Bár összesen 9 féle verseny van, a trófea megszerzéséhez összesen 20 versenyen kell elsőként szerepelni, ami eléggé időigényes.
Bronz
Dare Devil
Ez a trófea sok ügyességet és türelmet igényel. Teljesítsd mind az 50 különleges ugratást, kaszkadőrmutatványt, amelyek az egész városban megtalálhatóak! Az új fizikai motornak köszönhetően elég hamar kórházban kötsz ki, ha elhibázol egy-egy ugratást, ezért sok odafigyelésre és nem mellesleg ügyességre lesz szükséged.
Ezüst
Endangered Species
Kissé sokáig tart ennek a megszerzése is, hiszen mind a 200 galambot (Flying Rats) meg kell semmisíteni. A galambok egész Liberty City-ben megtalálhatóak, épületeken, földön, korlátokon - mindenütt. A kétszázadik galamb kilövése után megkapod a trófeát.
Ezüst

Karakter Trófeák

A játék továbbfejlesztett kapcsolatrendszerének segítségével barátokat is szerezhetünk, akik bizonyos mértékű kedvelési szint után jutalmakat is adnak (angolul "Special Abilities"). Ezek egy részéért trófea is jár.

Ikon Leírás Trófea

Driving Mr. Bellic
Amint a Roman-nel való kapcsolatod eléri, vagy meghaladja a 60%-ot, az unokatesó felajánlja, hogy küld érted egy taxit, ha szükséged van rá. Ha már kérhetsz Roman-től taxis fuvart, akkor kapod meg ezt a trófeát. A százalékértéket úgy lehet feltornázni, hogy Romant elviszed szórakozni, de akár némely misszió teljesítése is növelheti a számot.

Bronz
Retail Therapy
Ahogy minden barát, úgy Little Jacob is rendelkezik speciális képességgel. Ha a vele való kapcsolatod eléri, vagy meghaladja a 75%-ot, Jacob felajánlja, hogy a csomagtartójából bármikor rendelkezésedre bocsát némi fegyverutánpótlást, vagy golyóálló mellényt. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt a trófeát.
Bronz
Dial B for Bomb
Packie McReary speciális képessége, hogy 75%-os barátsági szint felett ha felhívjuk, kérhetünk tőle telefonnal aktiválható, autókra szerelhető bombát. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt a trófeát.
Bronz
That´s How We Roll!
Ha a Brucieval való kedveltségi szint eléri, vagy meghaladja a 75%-ot, a szteroidmániás testépítő felajánlja, hogy ha felhívod, bárhová elvisz helikopterrel. Amint ezt a képességét felajánlotta, megkapod ezt a trófeát.
Bronz
Liberty City (5)
Ehhez a trófeához az összes baráttal minimum 90%-os kapcsolatot kell kialakítanod. A sztori során - attól függően hogy hogyan döntesz - Dwayne, illetve Roman meghalhat. Éppen ezért csak az éppen életben lévő karakterekkel kell 90% fölé tornázni az értéket.

Néhány esetben sokat segít, ha az adott karakterrel kapcsolatos küldetéseket teljesíted (Például Brucie esetén a versenyek és a leszállítandó autók). Emellett azonban elengedhetetlen, hogy elvidd a barátaidat szórakozni is.
Ezüst

Minijáték Trófeák

A GTA IV-ben lehetőség van különféle minijátékok kipróbálására, mint a bowling, darts, vagy a San Andreas-ból ismert biliárd. Bizonyos rekord eléréséért cserébe trófeát is kaphatunk.

Ikon Leírás Trófea
Gobble Gobble
Ez egy viszonylag nehéz trófea, sok türelmet, ügyességet, vagy inkább szerencsét igényel a teljesítése. A feladat, hogy bowling minijátékban ledöntsd az összes bábut (strike), mégpedig háromszor egymás után (turkey).

Érdemes sok játékot végigjátszani annak érdekében, hogy begyakoroljuk a strike véghezvitelét, azonban létezik egy trükk is, amellyel nagyobb a valószínűsége, hogy letarolod a 10 bábut. Ehhez nem kell mást tenned, mint elkezdeni a menetet, majd pontosan két lépést tenned balra. Ezt követően lépj a gurítás képernyőjére, majd egy laza mozdulattal húzd hátra, majd told előre a jobb analóg kart! Mindezt lehetőleg egyenesen végezd el, hiszen ha ferdén tolod el a kart, a golyó nem egyenesen fog gurulni. Ha minden jól csináltál, mind a 10 bábut ledöntötted.

Ezután nincs más dolgod, mint pontosan ugyanezt még kétszer megcsinálni, és már meg is kaptad a trófeát. Ha elsőre nem sikerül, ne aggódj! Nagyon sokat kell próbálkozni...
Bronz
One Hundred And Eighty
A feladat itt viszonylag egyszerű, bár első alkalommal nehéznek tűnhet. Darts minijátékban érj el 180 pontot, három dobási lehetőséggel. Ezt úgy teheted meg, hogy háromszor beletalálsz a 20-as szektorban lévő hármas szorzóba. (ez esetben egy dobás 3×20=60 pont, 3×60 pedig 180 pont.) Ha nem vagy tisztában azzal, hogy hova kell dobnod, tekintsd meg
ezt a képet!
Bronz
Pool Shark
Nagyon egyszerű kihívás, a lényeg csupán annyi, hogy győzd le egy barátodat, vagy a bárban lévő játékost biliárdban. A biliárd szabályait bizonyára mindenki ismeri, ráadásul a számítógép alaphelyzetben a legegyszerűbb lökési lehetőséget állítja be, így akár arra is lehet hagyatkozni.
Bronz
King of QUB3D
Ha úgy gondolod, hogy jól tudsz játszani a játékban található QUB3D nevű arcade játékkal, próbáld teljesíteni ezt a trófeát. A feladat, hogy az említett 3D-s tetrisjátékban érj el legalább 10,950 pontot, ami a Hi Score menüpontban az első helyen szerepel. Nem mellesleg a játék 100%-ra való teljesítéséhez is szükséges ugyanennyi pontot elérned.
Bronz

Játékmeneti Trófeák

Azon túl, hogy számos küldetés és feladat szolgál számunkra teljesíthető trófeákkal, több féle kihívás adja fel a leckét az elvetemült trófea-gyűjtőknek. Ezek teljesítésére bármikor lehetőségünk van, bár nagy részük csak egy bizonyos játékállás után érhető el.

Ikon Leírás Trófea

Warm Coffee
Ezt a feladatot sorolhattuk volna a sztorivonalhoz, vagy a karakterekhez is. Ha ügyes vagy, akár a "First Date" című küldetés után megkapod, ugyanis lényege, hogy egy barátnő behívjon a lakásába egy randi után. Ha az említett küldetés alatt valamit elrontottál, és Michelle visszautasította a kérésedet, később bármikor elhívhatod randizni - akár őt, akár a többi barátnőt. A sikeres randizáshoz tekintsd meg a
Barátnők cikkünket!

Bronz
It´ll Cost Ya
Roppant egyszerű, ám annál unalmasabb trófea. Fütyülj le egy taxit, majd kérd a fuvart egy másik szigetre. Ha végigvárod úgy a utazást, hogy nem lépteted el azt, és a sofőrt sem sürgeted, már meg is kaptad ezt a trófeát amikor megérkezel a célhoz.
Bronz
Sightseer
Miután már beléphetsz Algonquin szigetére, a Fishmarket South városrészben a dokkon található Higgins Helitours-nál összesen 5 helikopteres városnézést próbálhatsz ki. A trófea eléréséhez mind az 5 vonalon végig kell nézned az utazást. Ha már egy leszállóhelynél végignézted a túrát, oda már nem kell visszatérned még egyszer.
Bronz
Finish Him
Kissé nehéz lehet ez a feladat azok számára, akik nem gyakorlottak a közelharcban. A cél, hogy 4 perc alatt 10 visszatámadást (counter) hajts végre ellenfeleden. A visszatámadás abból áll, hogy védekezés közben egy elhárított támadás után közvetlen támadsz. Érdemes nagy területen próbálkozni, ahol lehetőleg sok ember járkál. Amikor az ellenfeled megpróbál megütni, térj ki, majd hirtelen nyomd meg valamelyik támadás gombot. Ekkor Niko egy kombóval leteríti az ellenfelét.
Bronz
Chain Reaction
Ennél a trófeánál fel kell robbantanod 10 járművet 10 másodperc alatt. Először is érdemes beszerezni némi muníciót és robbanószert, amivel majd elindítod a láncreakciót. A robbanás helyeként válasszunk valami forgalmas útkereszteződést, ahol egy dugó létrehozásával minél több autót késztethetünk megállásra. Az Algonquin szívében található Star Junction kitűnő választás erre a célra, de a Booth Tunnel bejárata, vagy valamilyen híd is megfelelő.

Ha megvan a terület, érdemes egy hosszú járművel elállni az utat, ezáltal forgalmi dugót okozva. A Star Junction környékén rengeteg buszt lehet találni, de a nagyobb teherautók is megfelelnek a célnak. Ha már összegyűlt körülbelül 10 autó egy helyre, biztonságos távolságból (lehetőleg valamilyen magasabb platformról) dobjunk egy gránátot, vagy lőjünk rakétákat a dugó közepébe. A detonációra rásegíthetünk egy előzőleg valamelyik autóra szerelt telefonos bombával is, amit Packietől lehet kérni 75%-os ismeretségi szint felett. Ha a becsapódás helye megfelelő volt, valószínűleg 10 másodpercen belül akár 10 jármű is felrobbanhat. Ha jól csináltad, megkapod a trófeát, és nincs más dolgod, mint lerázni a körözési szintet...

Létezik egy könnyebb és gyorsabb alternatív megoldás is. Az Alderney szigetén lévő Lemhi Street és a Sacramento Avenue kereszteződésénél található Westdyke Autos nevű szalonban 8 darab NRG-900 áll egymás mellett. Törd be az üzlet kirakatát, és állj be még két járművel, majd mehet a robbantás. Ha biztosra akarsz menni, közelebb is tolhatod egymáshoz a motrokat.
Bronz
Rolled Over
Át kell fordulnod autóval ötször a levegőben, mielőtt még földet érne a kerék. Szükség lesz egy gyors autóra, valamint egy jól megdobó rámpára. Ilyet sok helyen lehet találni, de talán a legjobb választás a Brokerben található repülőtér. A hosszú és széles kifutópályákon remekül fel lehet gyorsulni, és számos kis tábla található ott, amelyek ugratónak is tökéletesek. Nem igazán lehet pontos leírást adni arról, hogy hogyan fordulj meg ötször a levegőben; egyszerűen csak gyorsulj fel, és próbáld meg ferdén eltalálni a kis rámpákat, amik aztán a méretük miatt valószínűleg úgy dobják meg az autót, hogy az össze-vissza forog majd a levegőben.

Annyi könnyítés van a feladatban, hogy a játék számolja az átfordulásokat, így ha az egyik ugratásnál például 2, a másodiknál pedig 3 átfordulás sikerül, az ötödik után megjelenik a Rolled Over trófea. Sokat kell próbálkozni az ugratásokkal, előbb-utóbb sikerülni fog.
Bronz
Wheelie Rider
Nem túl nehéz feladat, csupán egy kis ügyességet igényel. Egykerekezned kell valamilyen motorral legalább 500 láb hosszan (ez körülbelül 153 méternek felel meg). Érdemes valamilyen hosszú, egyenes szakaszon próbálkozni, ahol a forgalom se túl nagy. A reptér ismét kitűnő választás, de ha nem akarunk 4 csillagot, a Star Junction, vagy valamilyen híd is megteszi.

Ha kellően felgyorsultál, kezdj el kerekelni, majd ha körülbelül 45 fokban áll a motor, csak fokozatosan adagold a gázt. Ha előre akar dőlni, akkor taposs bele, ha túlzottan meglódult, akkor pedig engedd el a gázt. Az ügyetlenebbek próbálkozhatnak Sanchezzel vagy Faggio-val is, mert azokkal könnyebb a kerekezés.
Bronz
Under The Radar
Ha meg akarod kapni ezt a trófeát, át kell repülnöd helikopterrel mind a 14 híd alatt, ami Liberty Cityben található. Érdemes az Algonquinban lévő Helitours-nál megkezdeni az utat, ugyanis onnan kezdve útba esik minden híd. Amint elloptál egy helikoptert és átrepültél egy híd alatt, egy felirat tájékoztat arról, hogy mennyi van még hátra. További segítségként a radar mind a 14 hidat egy "Trophy" ikonnal jelzi.
Bronz
One Man Army
Ha még nem rendeztél igazán nagy vérfürdőt Liberty Cityben, ehhez a trófeához minden bizonnyal szükséged lesz rá. A feladat, hogy 6 csillagos körözési szint alatt élj túl 5 percet (a játékbeli idő szerint két és fél órát).

Több féle módszer létezik a megszerzésére. A legegyszerűbb talán, ha már a játék elkezdésekor - amikor Algonquin még le van zárva - átmész a másik szigetre. Ezért a tettért egyből 6 csillagot kapsz, és már csak túl kell élned öt percig. A metró alagútja kitűnő búvóhely, hiszen a rendőrök nem valószínű, hogy bejutnak oda - persze ha nem megállóban ácsorogsz.

Ha azonban már minden sziget elérhető a játékban, és a One Man Army-t még nem szerezted meg, fel kell készülnöd némi tűzharcra. Ilyen esetben a legegyszerűbb módszer a következő: szerelkezz fel pajzzsal és rengeteg lőszerrel, majd menj az Algonquinban található TW@ internetkávézóba. Ülj be egy olyan géphez, ahonnan rálátsz a bejáratra. A játékbeli interneten írd be a www.littlelacysurprisepageant.com című weboldalt, aminek a meglátogatásáért kapásból 5 csillagot kapsz. Ezután csak bújj el egy fedezékbe, és likvidáld az érkező rendőröket! A 6 csillagot gyorsan el fogod érni, de utána vigyázz, hogy meg ne halj legalább 5 percig. Ha esetleg le szeretnéd rázni a hat csillagot, az internetkávézóval szemben lévő metróalagút kitűnő választás.
Ezüst
Walk Free
Ez már kicsivel könnyebb feladat, mint a One Man Army. A lényege, hogy rázz le egy 4 csillagos körözést. Ha a rendőrök aprításával elérted a négy csillagot, csak menj el jó messzire. A metróalagútban remekül el tudsz tűnni, de akár hajóval is megpróbálhatsz lelépni.
Bronz
Half Million
Gyakorlatilag automatikusan megkapod ezt a trófeát, amint a játékbeli pénzed elérte, vagy meghaladta a $500,000 dollárt. A missziók teljesítésével, mellékküldetésekkel és egyéb feladatokkal nem kevés pénzre tehetsz szert. Átlagos játék mellett körülbelül a sztori végére lesz fél millió dollárod.
Bronz
Key to the City
Ennek a trófeának a megszerzése elég sok időt igényel, ugyanis el kell érned a 100%-os játékállást! Az ehhez szükséges feladatok listájához lásd a "
100% elérése" cikkünket!
Arany

Multiplayer Trófeák

A számtalan, egyjátékos módban megszerezhető trófea mellett az online csaták során is teljesíthetünk néhány komoly kihívást, amelyek közt akad egészen egyszerű, és nehéz is. A multiplayerben szereplő trófeák megszerzése talán nehezebb, mint a többi, hiszen itt főként más játékosokkal kell megküzdeni.

Ikon Leírás Trófea

Cut Your Teeth
A legkönnyebb multiplayeres trófea. Annyi a dolgod, hogy egy meccs során elérj valamilyen szintet. A meccs végén az összesítés alatt kapod meg ezt a trófeát.

Bronz
Join The Midnight Club
Az előzővel ellentétben ez már korántsem könnyű feladat. Meg kell nyerned egy ranked versenyt úgy, hogy csak minimális sérülést szerzel a járművednek, de a szerveren be van kapcsolva annak lehetősége. Legegyszerűbb, ha helikopteres vagy motoros versenyekkel próbálkozol, esetleg összebeszélsz a haverokkal.
Bronz
Let Sleeping Rockstars Lie
Egy meccs során meg kell ölnöd egy Rockstar dolgozót, vagy olyan embert, aki már megölt egyet. Habár nehéznek tűnik, mégsem az, mivel akkor is megkapod, ha olyan embert ölsz meg, aki már megölt olyan valakit, aki végzett egy Rockstarossal, és így tovább... Így gyakorlatilag szinte bárkit megölhetsz, mivel a játék megjelenése óta már sok játékosnak megvan ez a trófea. A trófea mellé a zombi kinézetet is megkapod karakterednek.
Bronz
Taking It For The Team
Egy újabb időigényes trófea. A lényege, hogy minden fajta csapatokra osztott ranked játékmódban nyerjél a karaktereddel. Sok játékot és gyakorlást igényel.
Bronz
Teamplayer
A Cut Your Teeth-hez hasonlóan szintén nagyon egyszerű trófea. Meg kell ölnöd 5 ellenséges embert bármilyen ranked játékmódban. Az ötödik ember megölése után megkapod a trófeát.
Bronz
Top Of The Food Chain
A cél, hogy pisztollyal megölj 20 embert egy ranked deathmatch során. Talán a legegyszerűbb, ha nyitsz egy játékot, és fegyverként csak a pisztolyt engedélyezed. Érdemes fejre célozni, ugyanis akár egy lövésből is megölheted így az ellenfeled.
Bronz
Fly The Co-op
Ez már kicsivel nehezebb kihívás, amihez szükséged lesz minimum egy megbízható barátra is. Meg kell döntenetek a Rockstar időrekordjait "Deal Breaker", "Hangman´s NOOSE" és "Bomb da Base II" co-op játékmódokban. Mivel igazából nem lehet elmagyarázni a teljesítéshez szükséges módszereket, három videót linkeltünk be, amelyek talán segítenek megdönteni a rekordokat.

• Deal Breaker: A Rockstar időrekordja itt 7:03 -
[videó]
• Hangman´s NOOSE: A Rockstar rekordja 2:32 -
[videó]
• Bomb da Base II: A megdöntendő rekord 5:34 - [videó]
Bronz
Top The Midnight Club
Ez a trófea szinte megegyezik a "Genetically Superior" nevűvel, egy kis különbséggel: ez esetben 20 online ranked versenyen kell elérned első helyezést. Némi gyakorlást igényel, de nem nehéz megszerezni.
Bronz
Wanted
Ismét egy időigényes achievement. Akkor kapod meg, ha a játék során eléred a 10-es rangot, azaz összegyűtöttél 5.000.000 $-t.
Bronz
Auf Wiedersehen Petrovic
Ha egy kis ügyességgel rendelkezel, nem lesz nehéz ezt a trófeát megszerezni. A feladatod csupán annyi, hogy minden egyes játékmódban, versenyen, valamint a Cops ´n Crooks módban rendőrként és bűnözőként is nyerj legalább egyszer. Sok gyakorlással és online játékkal gyorsan megszerezheted.
Bronz

Speciális Trófea

Ikon Leírás Trófea
Taking a Liberty
Ez a platina trófea csak a PLAYSTATION®3 konzolokon érhető el. Akkor kapod meg, ha az összes többi trófeát megszerezted. Gyakorlatilag ez mutatja, hogy minden trófeát megszereztél egy adott játékban.
Platina

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Xuzug70

(Yawad97, 2019.05.01 23:38)

http://whazzup-u.com/profiles/blogs/ofloxacina-puedo-comprar-sin-receta-de-calidad
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/nitrofurantoin-monohydrate-comprar-en-l-nea-espa-a-comprar
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-t-fil-tadalafil-20-mg-de-confianza
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-vardenafil-acheter-vardenafil-10-pour-femme-en
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/espironolactona-100-mg-como-comprar-sin-receta-buen-precio-costa
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-acarbosa-al-mejor-precio
http://wu-world.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-cilafil-sin-receta-de-forma-segura-rep-blica-del
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/commander-du-mebendazole-en-ligne-pas-cher-achat-vermox-a
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tonafil-120mg-con
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-bisacodilo-con-garantia-estados-unidos
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/senagra-o-achat-acheter-senagra-sans-ordonnance
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-trileptal-300mg-y-pagar-con-visa-argentina
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/aleptolan-como-comprar-con-seguridad-republica-dominicana
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-warfarin-gen-rico-com-desconto-no-brasil
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/aygestin-norethindrone-acetate-comprar-fiable-puerto-rico-mejores
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-donaton-tadalafil-urgente-andorra
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-vibramycin-100mg-sin
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/allegra-180mg-kaufen-online-schweiz
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/vertrauensw-rdige-seite-um-billig-glucotrol-glipizid-ohne-rezept
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=35283&qa_1=domperidon-motilium-domperidon-apotheke
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/vardenafil-o-acheter-baisse-prix-levitra-le-levitra-prix
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-zebeta-10mg-sin-receta-de

Eyaqo31

(Bekah28, 2019.05.01 10:05)

http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/online-apotheke-wo-generika-calcitriol-0-25mg-ohne-rezept http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/hydroxyzine-10mg-sans-ordonnance-achat-sur-le-net-2019 http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-fexion-sildenafil-citrate-env-o http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-daclatasvir-60-mg-sin-1 http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/sildenazinn-sildenafil-citrate-donde-comprar-sin-receta-mas http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/ofloxacin-online-kaufen-schweiz-ofloxacin-400mg-28-st-ck-kaufen http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/spironolactone-100mg-generique-en-ligne-acheter-securise-acheter http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-lithium-carbonate-300-1 http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/clomipramina-donde-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-us http://www.facecool.com/profiles/blogs/griseofulvina-comprar-en-una-farmacia-online-con-un-descuento http://www.prds66.fr/profiles/blogs/amiodaron-g-nstig-kaufen-rezeptfrei-online-schweiz-wo-kann-ich http://www.facecool.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-calcium-acetate-667mg-sin-receta https://lesko.com/q2a/index.php?qa=47802&qa_1=gabastad-o%C3%B9-acheter-bon-prix-prix-du-gabapentin-en-espagne http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-et-fluoxetine-en-ligne-pas-cher-acheter-paiement http://flutes.ning.com/profiles/blogs/site-fiable-achat-symmetrel-100mg-symmetrel-vente-en-ligne http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/anastrozolo-anastrozole-1mg-en-ligne-moins-cher-acheter-achat-en http://flutes.ning.com/profiles/blogs/cyclophosphamide-50mg-pas-cher-achat-cyclophosphamide-original-en http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/finasterida-5-mg-puedo-comprar-online-chile http://brooklynne.net/profiles/blogs/buy-sildenafil-citrate-150mg-cheap-sildenafil-citrate-tablets http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=80491&qa_1=sumatriptan-cher-achat-sumatriptan-prix-pharmacie-quebec http://brooklynne.net/profiles/blogs/virnagza-fort-tadalafil-20mg-o-acheter-sans-ordonnance-virnagza http://showmeanswer.com/index.php?qa=49881&qa_1=farmacia-comprar-acarbosa-fiable-acarbosa-comprar-farmacias http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-do-didrogesterona-duphaston http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/glimepirida-comprar-en-una-farmacia-online-r-pido-honduras

Edozi96

(Sazoq81, 2019.04.30 21:13)

https://madbuddy.club/blogs/post/41092
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-acyclovir-sin-receta-con-garantia-per
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/site-serieux-commander-cephoral-100mg-cefixime-prix-100
http://property.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-man-geodon-ziprasidon-20-mg-ohne-rezept-zu-einem-guten
http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=204189&qa_1=donde-orden-combivent-env%C3%ADo-gratis-puerto-precio-combivent
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/buy-generic-zagam-200mg-online-zagam-equivalent-over-the-counter
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-chlorambucil-acheter-leukeran-2-generique-pharmacie-en
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/furacin-25mg-como-comprar-sin-receta-con-garantia-ecuador-comprar
http://i-m-a-d-e.org/qa/15080/rivastigmine-tartrate-ordonnance-acheter-exelon-ordonnance
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-methocarbamol-robaxin-mais-barato-brasil
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/practin-cyproheptadine-4mg-pas-cher-livraison-rapide-acheter-du
https://whanswerz.com/2430/comprar-gen%C3%A9rico-urgente-internet-isosorbide-mononitrate
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-orlistat-ohne-rezept-zum-besten-preis-kaufen
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-ezetrol-ezetimibe-gen-rico-com-frete-gr
https://whanswerz.com/6919/verapil-verapamil-80mg-o%C3%B9-achat-achat-verapil-a-paris
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-dutasteride-0-5mg-sin-receta-fiable-dominicana
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/generique-thioridazine-achat-achat-thioridazine-pour-femme

Olipu38

(Yojed12, 2019.04.30 08:20)

http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/terbinafine-250-mg-pas-cher-sur-internet-rapide-achat-du-lamisil http://divinguniverse.com/blogs/post/134044 http://recampus.ning.com/profiles/blogs/rosuvastatina-20-mg-comprar-en-farmacia-online-fiable-chile http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/adapalene-15-mg-livraison-express-acheter-adapalene-livraison http://wu-world.com/profiles/blogs/sildenafil-et-duloxetine-100-30mg-en-ligne-sildenafil-et http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/ventolin-salbutamol-comprar-online-chile http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/commander-acide-valproique-meilleur-site-valparin-prix-pharmacie http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/avanafil-dapoxetine-100-60-mg-comprar-en-una-farmacia-online http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/permetrina-30mg-comprar-en-farmacia-online-segura-espa-a http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/revatio-sildenafil-citrate-vrai-pas-cher-achat-avec-mastercard http://www.facecool.com/profiles/blogs/tetracyclin-order-no-prescription-can-i-buy-tetracycline-in http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-amiodarone-de-forma-segura https://whanswerz.com/4139/acheter-pilule-tacrolimus-5-mg-forum-vente-prograf-en-ligne http://www.blog.ahsfoundation.co.uk/blogs/post/92677#sthash.UgRSmBFa.5KIOa7Ky.dpbs http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/dali-10mg-baisse-prix-internet-securise-tadalafil-commander https://lesko.com/q2a/index.php?qa=52929&qa_1=se-puede-comprar-indometacina-sin-receta-en-l%C3%ADnea http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/puis-je-acheter-tadgo-tadalafil-10-mg-bon-prix-tadgo-en-ligne http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/nimodipino-30-mg-como-puedo-comprar-al-mejor-precio-rep-blica-de http://korsika.ning.com/profiles/blogs/wie-kaufe-ich-flibanserin-100mg-und-bezahle-mit-bitcoin

Xorov93

(Agisu61, 2019.04.29 19:37)

http://property.ning.com/profiles/blogs/gericarb-carbamazepine-en-ligne-bon-marche-achat-securise-peut-on
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=49446&qa_1=realizar-pedido-verapamil-arpamyl-receta-segura-estados-unidos
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/tamsulosine-o-en-commander-acheter-du-tamsulosine-0-2-en-canada
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-500-mg-comprar-buen-precio-espa-a
http://bricolocal.com/profiles/blogs/o-commander-cialis-pas-cher-securise-achat-de-cialis-discret
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/generisches-permethrin-ohne-rezept-kaufen-und-mit-einem-visa
http://brooklynne.net/profiles/blogs/ziprasidone-baisse-prix-en-ligne-site-fiable-ziprasidone-en-ligne
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/wie-kann-ich-jetzt-generisches-omnicef-300-mg-ohne-rezept-kaufen
http://property.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-romento-sildenafil-citrate-romento-sildenafil
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/wo-sie-generisches-tofranil-kaufen-k-nnen-schneller-versand
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-avanafil-baisse-prix-site-fiable-vente-du-avanafil
https://madbuddy.club/blogs/post/41985
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/generisches-spiriva-0-018mg-ohne-rezept-zum-besten-preis-kaufen
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/phenytoin-100-mg-comprar-en-farmacia-en-linea-confirmaci-n-r-pida
http://whozwholive.ning.com/profiles/blogs/sumatriptan-50mg-donde-comprar-sin-receta-de-forma-segura
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/ipratropium-albuterol-comprar-buen-precio-espa-a

Tiwom68

(Acuwi96, 2019.04.29 04:48)

http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-sildenafil-duloxetine-100-30mg-sin-receta http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-oxcarbazepin-150mg-ohne-rezept-schnell-kaufen http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/amiodarone-comprar-en-una-farmacia-online-con-env-o-gratis-usa http://www.themindbook.org/nmp/blogs/post/4425 http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/quel-site-acheter-ecapril-lisinopril-securise-lisinopril-en-vente http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-griseofulvina-250mg-con-garantia-espa-a http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/ulrid-pantoprazole-o-achat-achat-ulrid-original-en-france http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-escitalopram-con-seguridad http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/verapamil-kaufen-rezeptfrei-online-schweiz-wo-kann-ich-isoptin http://wu-world.com/profiles/blogs/meilleur-site-baclofene-10mg-en-ligne-baclofen-prix-en-pharmacie http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/wie-kaufe-ich-jetzt-generisches-prochlorperazin-compazine-5-mg http://www.cavers.club/blogs/post/15954 http://bioimagingcore.be/q2a/71464/generisches-levonorgestrel-kaufen-levonorgestrel-rezeptfrei http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-amitriptylina-ahora http://movsam.ning.com/profiles/blogs/oxcarb-oxcarbazepine-600-mg-como-comprar-buen-precio-argentina http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/probenecida-500-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-certificada http://bricolocal.com/profiles/blogs/loperamida-2-mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-segura http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-atenolol-100-mg-buen-precio http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/vitria-vardenafil-20mg-como-comprar-ahora-donde-puedo-comprar http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-generico-glipizida-buen-precio-espa-a http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achater-tamoxifene-10-mg-site-fiable-nolvadex-en http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/order-danazol-50-mg-online-where-can-i-order-danocrine-quick http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/norfloxacine-en-ligne-moins-cher-sans-ordonnance-noroxin-en-ligne

Kocum20

(Soloj44, 2019.04.28 15:17)

http://www.facecool.com/profiles/blogs/diclofenac-comprar-en-una-farmacia-online-recomendada-usa
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-opeclacine-500-mg-gen-rico-internet-brasil
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=35844&qa_1=ceclor-comprar-receta-l%C3%ADnea-paraguay
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/sildenafil-et-duloxetine-sur-internet-bon-prix-commander-sans
http://brooklynne.net/profiles/blogs/ketoconazol-comprar-en-una-farmacia-en-linea-todo-en-medicamentos
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/metoclopramid-online-kaufen-schweiz-metoclopramid-online-kaufen
http://divinguniverse.com/blogs/post/118120
http://showmeanswer.com/index.php?qa=50924&qa_1=achat-express-orlistat-acheter-orlistat-ordonnance-paris
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-divalproex-500-mg-sin-receta-urgente-colombia
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/59/16056/site-seguro-para-comprar-mirtazapina-remeron-generico-envio-rap
http://brooklynne.net/profiles/blogs/achat-carbidopa-levodopa-25-100mg-site-francais-acheter-sinemet
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/generique-sustiva-efavirenz-commander-sur-internet-sustiva
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/metoprolol-100mg-como-comprar-sin-receta-en-internet-espa-a
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-teofilina-400-mg-de
http://bricolocal.com/profiles/blogs/raloxifeno-comprar-en-farmacia-online-todo-en-medicinas-guatemala
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/cheap-tadafast-10mg-buy-online-generic-tadafast-price-cvs-60mg

Olewa79

(Ufojo50, 2019.04.27 21:09)

http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/cheap-siltegra-25-mg-buy-online-siltegra-online-cheap http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-o-achat-robaxin-generique-commander http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/comprar-bimatoprosta-3-mg-barato-espa-a http://i-m-a-d-e.org/qa/18492/periactin-cyproheptadine-donde-comprar-seguridad-ecuador http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/comprar-rivastigmina-3-mg-na-internet-no-brasil-comprar http://korsika.ning.com/profiles/blogs/sinemet-como-puedo-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-chile http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/buy-tadanafil-without-rx-can-you-get-tadanafil-online http://flutes.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-indinavir-sulfate-en-internet-espa-a-se-puede http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-bisacodilo-de-forma-segura http://recampus.ning.com/profiles/blogs/clomiphene-citrate-o-achat-pas-cher-serophene-pas-cher-acheter http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/generique-erotil-sildenafil-citrate-achat-acheter-du-sildenafil http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/orlistat-60-mg-donde-comprar-sin-receta-de-forma-segura-puerto http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/divalproex-250-mg-puedo-comprar-sin-receta-entrega-r-pida http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/aralen-chloroquine-phosphate-500mg-sans-ordonnance-acheter-site http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-bactrim-en-farmacia-online-m-xico-bactrim-donde http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-rocaltrol-calcitriol-sin-receta-fiable-usa http://movsam.ning.com/profiles/blogs/recherch-achat-amiloride-5mg-achat-de-frumil-en-ligne

Ahuvo64

(Ayuze46, 2019.04.27 08:01)

http://korsika.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-ciclofosfamida-cytoxan-50-mg-sem-receita
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-generico-barpil-sin-receta-con-visa
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/acarbose-sans-ordonnance-achat-acarbose-en-ligne-avec-paypal
http://wu-world.com/profiles/blogs/cetirizin-kaufen-rezeptfrei-online-in-der-schweiz-cetirizin
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/calan-sr-verapamil-donde-comprar-r-pido-espa-a
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/tadarich-donde-comprar-de-confianza-puerto-rico
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/discount-prolepsi-600-mg-buy-online-retail-price-for-prolepsi
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-en-ligne-ezetrol-ezetimibe-10mg-acheter-ezetrol
http://property.ning.com/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-tinidazol-500-mg-por-internet-bolivia
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/frakas-doxycycline-en-ligne-baisse-prix-livraison-express
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/amiodarona-comprar-sin-receta-fiable-argentina-cordarone-200-mg
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-clomifeno-entrega-r-pida-colombia
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/para-comprar-tamoxifen-sin-receta-en-l-nea-nolvadex-compra-online
https://www.mysocialpeople.com/blogs/2149/20306/feldene-piroxicam-20mg-como-comprar-de-confianza-via-internet-r
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/bon-site-achat-ravana-2019-tadalafil-pas-cher-tarifs-ravana

Dical21

(Uzifu14, 2019.04.26 18:21)

http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/duloxetine-o-achat-pharmacie-site-fiable-acheter-cymbalta http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/cefalexina-comprar-en-internet-us http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-norfloxacino-400mg-al http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/metoprolol-100-mg-como-puedo-comprar-sin-receta-de-confianza http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/berodual-0-1mg-buy-how-to-purchase-ipratropium-bromide-albuterol http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/levothyroxina-como-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia-usa http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/enalapril-2-5mg-o-en-commander-sur-internet-vente-vasotec-en http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/mebendazol-100mg-comprar-en-farmacia-online-sin-gastos-de-envio http://www.facecool.com/profiles/blogs/zuandol-sildenafil-citrate-25-mg-o-acheter-bas-prix-prix-zuandol http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/purchase-cheap-calcijex-0-25mg-how-can-i-order-calcitriol-in http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/valtrex-valacyclovir-como-comprar-env-o-r-pido-espa-a-donde-puedo http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-phenytoine-100-mg-vente-phenytoine-generique http://wu-world.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-clindamycin-sin-receta-entrega-r-pida

Acoqe13

(Zoluq25, 2019.04.23 19:22)

http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/generique-metformine-glyburide-400-2-5-mg-achat-site-pour
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-bisoprolol-zebeta-10-mg-online-ohne-rezept-zebeta
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/commander-du-vrai-prometrium-progesterone-en-ligne-moins-cher
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/bisacodilo-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-seguridad-chile
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ciclofosfamida-de-calidad
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/starlix-g-nstig-bestellen-ohne-rezept-online-apotheke-in-der
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/oxcarbazepine-o-achat-baisse-prix-trileptal-quel-prix
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-gedena-sildenafil-citrate-avec-visa-achat-de
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-amoxicilina-sin-receta-en-l-nea-m-xico-comprar
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/indomethacin-order-safely-can-you-buy-indomethacin-and-indocin
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/erec-sildenafil-citrate-50mg-o-commander-achat-sildenafil-citrate
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-ciaton-40-mg-r-pido-pela-net-portugal
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-talys-sin-receta-con
https://madbuddy.club/blogs/post/36789
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-agyrax-meclizine-25mg-con
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/fexofenadine-commander-livraison-discrete-fexofenadine-120-forum
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-serevent-salmeterol-sin-receta-con-garantia
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/tiotropium-bromid-0-018mg-g-nstig-kaufen-online-apotheke
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/buy-ataraxone-10mg-how-to-purchase-hydroxyzine-no-rx-needed
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/comprar-cozaar-de-calidad

Oceli57

(Siqaj55, 2019.04.20 18:36)

http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/vertrauensw-rdige-seite-um-generische-salbu-orion-mit-visa-zu
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/glucotrol-xl-order-without-rx-where-can-i-order-glipizide-safely
http://i-m-a-d-e.org/qa/17171/acheter-du-amlostad-10mg-achat-amlostad-et-amlodipine
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/venefon-25mg-buy-no-rx-can-i-buy-imipramine-cheap
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/74/15314/farmacia-online-donde-comprar-generico-defil-sildenafil-citrate
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/celecoxib-comprar-en-farmacia-en-linea-ahora-mismo
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-acarbosa-25mg-sin-receta-en-l-nea-comprar
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-promethazine-fiable
http://www.facecool.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-tadalis-20-mg-sin-receta-r-pido
http://bricolocal.com/profiles/blogs/benicar-10mg-en-ligne-bon-prix-rapide-acheter-benicar-france
http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/puis-je-acheter-ziprasidone-20-mg-bon-prix-achat-ziprasidone-pro
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/andros-pharmacie-commander-sur-internet-achat-andros-en-ligne-en
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/donde-a-la-orden-apicalis-sin-receta-en-internet-dominicana
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/achat-rapide-dipyridamole-persantine-vente
http://wu-world.com/profiles/blogs/uro-tarivid-buy-online-buying-uro-tarivid-online-with-no
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/low-price-heart-free-75-mg-buy-online-what-is-the-best-generic
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-permethrinum-permethrin-sin-receta-r-pido-el-salvador
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/achat-discrete-hydroxyuree-achat-hydrea-europe
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-achat-diclofenac-voltaren-xr-lingual-prix
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-viagra-25-mg-achat-sildenafil-citrate-100-en
http://brooklynne.net/profiles/blogs/order-fingras-online-can-i-buy-orlistat-no-rx-required
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/mebendazole-comprar-en-farmacia-online-con-env-o-gratis-estado
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/cheap-falsigra-120mg-buy-online-how-to-buy-falsigra-australia
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/tadarich-20-mg-vrai-bon-marche-commander-commander-du-tadalafil
http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=78620&qa_1=itraconazol-comprar-estados-unidos-comprar-sporanox-mujeres
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/order-doxyratio-100mg-safely-online-doxycycline-doxyratio

Tuquy06

(Otuja90, 2019.04.19 02:13)

http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-commander-l-thyroxine-0-025-mg-rapide-l-thyroxine
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/faro-viga-sildenafil-citrate-bon-prix-faro-viga-pas-cher-paris
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-periactin-cyproheptadine-3
http://techwarriorteam.ning.com/profiles/blogs/tadgo-tadalafil-10-mg-moins-cher-et-livraison-gratuit-commander
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/buy-prevacid-15-mg-prevacid-online-pharmacy-no-prescription
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/glibenclamide-en-ligne-commander-site-fiable-achat-micronase-en
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/65/17258/levotiroxina-synthroid-comprar-generico-rapido-pela-internet-no
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/ciprofloxacin-500-mg-livraison-48h-moins-cher-prix-ciprofloxacin
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/tarim-sildenafil-citrate-120mg-o-en-commander-acheter-tarim-sans
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/generique-disulfiram-acheter-achat-antabuse-a-paris
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/warfarina-comprar-en-farmacia-en-linea-certificada-puerto-rico
http://property.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-losartan-50mg-sin-receta
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-oneaid-tadalafil-60mg-mas-barato
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/loxapina-puedo-comprar-sin-receta-env-o-r-pido-espa-a-comprar
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/donde-se-puede-comprar-dexamethasone-0-5mg-en-internet
http://property.ning.com/profiles/blogs/buy-olanzapine-pamoate-2-5mg-low-price-ordering-olanzapine
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/ofloxacino-400-mg-comprar-entrega-r-pida-guatemala
http://ox.redcasper.com/oxwall2/blogs/post/43228
http://ggwadvice.com//index.php?qa=69754&qa_1=kaufe-famotidin-ohne-rezeptkarte-pepcid-bestellen-bitcoin
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/generique-drospirenona-ethinyl-estradiol-and-drospirenone-achat
http://clan.hupshup.com/blogs/post/24452
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-en-ligne-promacot-promethazine-pas-cher-rapide-achat
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=51814&qa_1=amiloride-o%C3%B9-commander-o%26%23249-acheter-du-amiloride-pas-cher
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/ofloxacine-en-ligne-bas-prix-achat-sans-ordonnance-ofloxacine

Iweni33

(Ikuje49, 2019.04.18 04:41)

http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/retrovir-online-bestellen-ohne-rezept-schweizerische
http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-prometrium-progesterone-gen-rico-r-pido
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-etambutol-600mg-urgente
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/imitrex-sumatriptan-50mg-dringend-kaufen-sumatriptan-generika
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/quel-site-acheter-tamoxifen-20-mg-tamoxifen-10-prix-pharmacie
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-para-comprar-loratadina-10mg-gen-rico-envio-24h-di-rio
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-vigour-sildenafil-citrate-800-mg-barato
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/wo-kann-ich-generika-astelin-10mg-ohne-rezept-und-schneller
http://answers.codelair.com/39373/farmacia-online-comprar-calidad-estados-comprar-cetirizine
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/ropinal-0-5-mg-commander-ropinirole-sur-ordonnance-pas-cher
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-glycomet-sin-receta-de-confianza
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/pyridostigmin-mestinon-60-mg-wie-kann-ich-versandkostenfrei
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-generico-raloxifeno-60mg-buen-precio-chile-comprar
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-bigfun-36-20-mg-por-internet-uruguay-tadalafil
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-calcitriol-0-25-mg-bon-prix-calcitriol-prix-canada
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=34943&qa_1=sildenazinn-reputable-pharmacy-generic-sildenazinn-script
http://redtuvir.net/profiles/blogs/aciclovir-online-kaufen-in-schneller-apotheke
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-ramipril-5mg-al-mejor
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/215891
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/desloratadine-5-mg-achat-pharmacie-en-ligne-desloratadine-5

Ehono98

(Izoli40, 2019.04.16 04:44)

http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/commander-sialis-40-mg-sialis-generique-pas-cher
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/lamivudina-150-mg-comprar-en-una-farmacia-online-certificada
http://i-m-a-d-e.org/qa/16558/farmacia-comprar-colcibra-celecoxib-receta-entrega-r%C3%A1pida
http://brooklynne.net/profiles/blogs/metformin-a-bon-prix-en-ligne-sans-ordonnance-glucovance
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-salinil-sildenafil-citrate-150mg-sildenafil
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/wie-kaufe-ich-atorvastatin-versandkostenfrei-lipitor-kaufen-wo
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/comprar-generico-nitrofurantoin-monohydrate-sin-receta-env-o-r-1
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-poxet-dapoxetine-sin
http://www.nostre.com/blogs/post/51887
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-acide-ursodesoxycholique-baisse-prix-2019-acheter
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/generique-doxycycline-100mg-acheter-baisse-prix-doxycycline-moins
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/domperidona-10mg-comprar-sin-receta-online-dominicana
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/deglu-en-ligne-baisse-prix-acheter-rapide-acheter-deglu-50-france
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-etinilestradiol-norgestrel-ovral-forma
http://bioimagingcore.be/q2a/67013/sildegra-ligne-prix-securise-achat-sildenafil-citrate-quebec
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tetraciclina-sin-receta-de
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-vigradina-sildenafil-citrate-100-mg-al-mejor
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/acheter-tagil-tadalafil-40mg-en-ligne-tadalafil-pas-cher
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/kann-ich-generisches-duricef-cefadroxil-500mg-ohne-rezept-mit
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-generico-innopran-xl-propranolol-sin-receta-con
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/comprar-generico-furosemida-y-pagar-con-mastercard-estados-unidos
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-trimetoprima-al-mejor-precio-argentina
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/refeel-tadalafil-generique-acheter-livraison-gratuit-refeel-pas

Agovu42

(Exodi70, 2019.04.14 23:43)

http://flutes.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tolmex-cetirizine-sin
http://www.facecool.com/profiles/blogs/zyad-60-mg-puedo-comprar-con-garantia-ecuador-comprar-tadalafil
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/sumatriptan-o-commander-bas-prix-imitrex-achat-en-belgique
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/sie-k-nnen-jetzt-generika-sulfasalazin-azulfidine-500-mg-ohne
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/vertrauensw-rdige-seite-um-generische-fenofibrat-200mg-lieferung
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-clomipraminum-envio-urgente-on-line
http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1118/55704/famotidine-bon-prix-livraison-di
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-duphaston-10-mg-envio-urgente-da-para
http://ggwadvice.com//index.php?qa=66066&qa_1=sildenon-200mg-safely-purchase-sildenafil-citrate-online
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/zanaflex-tizanidin-2-mg-kaufen-in-einer-online-apotheke-mit
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/zudena-100-mg-puedo-comprar-con-seguridad-uruguay-comprar
https://whanswerz.com/2581/kinzalmono-telmisartan-commander-kinzalmono-telmisartan
http://lydlabs.ning.com/profiles/blogs/sur-quel-site-acheter-du-tacrolimus-0-5mg-moins-cher-achat
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/provera-medroxyprogesterone-acetate-onde-comprar-envio-rapido
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/acyclovir-cream-acyclovir-5mg-comprar-online-espa-a-donde-comprar
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-uroxatral-alfuzosin-10mg-fiable-usa-comprar
http://mcspartners.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-desmopresina-0-01-mg-al
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-rapide-alendronate-35mg-fosamax-bon-prix
http://newmediavault.ning.com/profiles/blogs/roxithromycin-150-mg-como-comprar-con-garantia-ecuador-rulide-150
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/isosorbide-mononitrate-o-acheter-acheter-isosorbide-mononitrate
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/spironolactona-100mg-como-comprar-mas-barato-espa-a
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/site-pour-acheter-adiamil-adapalene-generique-commander-adapalene
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/doxiciclina-doxycycline-100-mg-comprar-gen-rico-barato-online
http://bomtechet.com/?qa=360&qa_1=talys-pharmacie-sur-net-site-fiable-acheter-talys-tadalafil
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/commander-baclofene-25mg-baclofene-en-ligne-belgique-pas-cher

Xuguc36

(Boxub41, 2019.04.13 23:59)

http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=36316&qa_1=farmacia-comprar-hydrea-hydroxyurea-receta-barato-espa%C3%B1a
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/phexin-cephalexin-500-mg-o-commander-pharmacie-phexin-pro-en
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/buy-calcium-acetate-667mg-calcium-acetate-online-buy-us
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/d-nde-comprar-etambutol-200-mg-ahora-chile-comprar-etambutol-pago
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/order-sona-15-mg-on-sale-where-can-i-buy-adapalene-no-need-rx
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/samertan-telmisartan-80mg-bon-prix-et-livraison-rapide-acheter-du
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-edgon-10mg-comment-acheter-du-edgon
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-phenergan-promethazine-25-mg-al-mejor-precio
http://stoopball.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-spectrem-cotrimoxazole-800-mg-en-ligne-livraison
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/avanafil-en-ligne-bon-prix-commander-site-fiable-acheter-stendra
http://www.facecool.com/profiles/blogs/aygestin-norethindrone-acetate-5mg-donde-puedo-comprar-ahora
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/wie-kann-man-cefixim-suprax-200mg-ohne-rezept-kaufen-und-mit
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/valproic-acid-750mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-con-entrega
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/anafranil-clomipramine-baisse-prix-internet-site-fiable-achat
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/silagra-100-mg-como-posso-comprar-gen-rico-n-o-precisa-receita-m
http://ggwadvice.com//index.php?qa=68174&qa_1=cheap-ezedoc-10mg-buy-online-where-buy-ezedoc-over-the-counter
http://www.cavers.club/blogs/post/19291
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-metronidazol-al-mejor-precio
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/comprar-ezetimiba-zetia-n-o-precisa-receita-m-dica-comprar
http://www.facecool.com/profiles/blogs/aciclovir-200mg-o-achat-en-ligne-aciclovir-livraison-rapide
http://tnfdjs.ning.com/profiles/blogs/kaufen-sie-esomeprazol-40mg-ohne-rezept-bitcoin-esomeprazol
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-isoptin-sr-sin-receta-r-pido
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-evista-raloxifene-con
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-oxytetracycline-terramycin-vente-en
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/banago-10mg-en-ligne-acheter-site-fiable-acheter-tadalafil-20-en
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/methocarbamol-robaxin-500mg-kaufen-bei-einer-online-apotheke-mit
http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-ranitidine-150mg-ranitidine-150-au-meilleur-prix

Gapew00

(Iqadi05, 2019.04.13 01:51)

http://wu-world.com/profiles/blogs/achat-securise-distinon-2019-distinon-en-vente-canada
http://divinguniverse.com/blogs/post/115648
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/site-achat-levofloxacine-achat-levofloxacine-sans-ordonnance
http://summerschooldns.ning.com/profiles/blogs/remeron-mirtazapine-comprar-sin-receta-al-mejor-precio-m-xico
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/ofloxacina-comprar-en-una-farmacia-online-con-entrega-r-pida
http://foodtube.net/profiles/blogs/esomeprazol-como-comprar-sin-receta-de-confianza-paraguay
http://www.facecool.com/profiles/blogs/nimodipino-comprar-en-una-farmacia-online-certificada-panam
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/buy-flusonal-flusonal-purchase-online-safe
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-amitriptyline-25mg-sin
http://www.facecool.com/profiles/blogs/virnagza-fort-order-safely-how-to-order-tadalafil-no-rx
http://hageriderma.com/qtoa/index.php?qa=229406&qa_1=itraconazole-marche-commander-rapide-itraconazole-belgique
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-pantoprazol-20-mg-r-pido-on-line
http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/generika-flibanserin-in-der-online-apotheke-kaufen
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/commander-du-celecoxib-200-mg-en-ligne-baisse-prix-achat-celebrex
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/forzest-20-mg-donde-comprar-sin-receta-pago-mastercard-estados
http://wu-world.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-ledipasvir-sofosbuvir-90-400mg-env
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/comprar-ciproheptadina-4-mg-barato-espa-a
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/achat-metoclopramide-metoclopramide-livraison-48h
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/cabergolina-0-25mg-donde-comprar-sin-receta-de-calidad-comprar
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/flutizal-salmeterol-fluticasone-0-25-0-05-mg-o-achat-achat
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/81/17559/ou-commander-du-efavirenz-600mg-en-ligne-au-rabais-sans-ordonna
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/furazolidone-100mg-acheter-2019-furoxone-100-acheter-pharmacie
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/isosorbide-mononitrate-20mg-como-comprar-en-farmacia-online-us
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/losartan-50-mg-donde-puedo-comprar-sin-receta-barato-usa-hyzaar
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amore-36-tadalafil-40mg-r-pido-espa
http://showmeanswer.com/index.php?qa=50235&qa_1=terazosine-pharmacie-internet-paiement-mastercard-terazosine
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/optruma-raloxifene-60mg-a-bon-prix-internet-sans-ordonnance
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/generique-dynafil-sildenafil-citrate-200mg-commander-commander-du

Hijok77

(Jugoc51, 2019.04.12 02:42)

http://i-m-a-d-e.org/qa/16837/loxitane-como-comprar-de-calidad-paraguay
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/trouver-du-tadityl-rapide-commander-vrai-tadalafil-en-ligne
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/diabuse-500mg-o-commander-pas-cher-acheter-diabuse-en-ligne
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/donde-puedo-comprar-generico-cleocin-300mg-env-o-r-pido-espa-a
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-generico-bisacodilo-sin-receta-al
http://i-m-a-d-e.org/qa/15276/o%C3%B9-commander-du-persantine-dipyridamole-vente-libre-france
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/se-puede-comprar-generico-promargan-25mg-sin-receta-online-espa-a
http://www.facecool.com/profiles/blogs/calcitriol-0-25mg-comprar-en-una-farmacia-en-linea-recomendada
http://brooklynne.net/profiles/blogs/meilleur-site-pour-achat-etoricoxib-90-mg-vente-de-etoricoxib-en
http://jaktlumaczyc.pl/83466/como-realizar-pedido-lamotrigin-sin-receta-con-visa-espana
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-dali-de-forma-segura
https://faq.mfcoin.net/?qa=1741/cianeo-tadalafil-receta-nicaragua-comprar-tadalafil-receta
https://lesko.com/q2a/index.php?qa=50356&qa_1=commander-vrai-felodipine-acheter-plendil-internet-forum
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/etinilestradiol-norgestrel-como-comprar-fiable-chile-comprar
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/comprar-avanafilo-50mg-sin-receta-env-o-urgente-nicaragua-comprar
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/buy-tadonis-online-buy-tadonis-taiwan
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/comprar-udenafil-100mg-r-pido-chile-comprar-udenafil-100-mg
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-xpandyl-40mg-sin-receta-urgente-usa

Ixago67

(Esoso52, 2019.04.10 18:31)

http://movsam.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-etodolac-400mg-con-garantia-espa
http://sn.ras.ru/index.php/blogs/1128/55809/farmacia-en-linea-donde-comprar
http://whazzup-u.com/profiles/blogs/cialis-acheter-forum-comment-acheter-cialis
http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-metotrexato-2-5-mg-r-pido-espa-a
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-bupropion-150mg-commande-bupropion-pas-cher
http://neikasworld.ning.com/profiles/blogs/naxopren-naproxen-250mg-comprar-sin-receta-al-mejor-precio
http://recampus.ning.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-zocor-simvastatin-sin
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-fluconazol-pago-mastercard-chile-diflucan-sin
http://brooklynne.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-isordil-entrega-r-pida-ecuador
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/diaminodiphenylsulfone-1000mg-baisse-prix-achat
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/nortriptyline-hydrochloride-pharmacie-achat-avec-visa-acheter
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/zidovudine-commander-moins-cher-commander-du-zidovudine-par
http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-adapalenum-adapalene
http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/cefaclor-250mg-en-ligne-acheter-rapide-achat-cefaclor-en-europe
http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/commander-vrai-avanafil-generique-bon-prix-site-fiable-bon-site
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/achat-en-ligne-vardenafil-bas-prix-livraison-express-levitra-soft
http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-xeloda-500mg-de-forma


1 | 2 | 3 | 4

Következő »